Forsiden

Fortunaweb AS

- leverandør av nettsider til små og mellomstore bedrifter

Fortunaweb er et lite firma som ble stiftet i 2010. Hilde Juliussen som er gründer og daglig leder i Fortunaweb AS, innehar over 20 års erfaring med oppsett av nettsider. Selv om Fortunaweb leverer nettsider til alle typer bransjer, har det blitt mer og mer fokus rundt campingbransjen de siste årene. Kanskje ikke så rart siden daglig leder er en ivrig caravanist selv, og tilbringer gjerne 6-7 uker på tur i sommersesongen på campingplasser både i inn- og utland.

Selv om det er campingbransjen som i større og større grad har overtatt de fleste arbeidstimene i Fortunaweb, er det alltid flott å kunne bidra med nettsider til både teknologibedrifter, idrettslag og andre bedrifter.

Drupal

- en av verdens beste open source løsninger

Fortunaweb bygger nettsidene basert på et program som heter Drupal. Drupal er et publiseringsverktøy helt uten lisenskostnader (open source). Over 1 million nettsteder verden over er basert på Drupal, og publiseringsløsningen blir vurdert som en av de beste i verden. Naturligvis er administrasjon på norsk for å gjøre det hele mer brukervennlig.

At vi er et lite firma anser vi ikke som en ulempe, men snarere positivt da du får en leverandør med stor fleksibilitet, og hvor veien er kort til ferdig løsning. Vi jobber tett med våre kunder for å sammen kunne skape nettsider som både kundene og vi kan være stolte av.

Ta kontakt, Fortunaweb hjelper deg gjerne:

post@fortunaweb.no

JA, vi elsker Camping!!

Campingportalen

- alle norske campingplasser samlet på ett sted

Campingportalen.no er Fortunaweb's aller største enkeltstående prosjekt, og et direkte resultet et selvopplevd behov for mer oversikt og bedre presentasjoner av norske campingbedrifter. Mange av disse er bedrifter som har et begrenset budsjett til markedsføring på nett, men nettsatsning er kanskje den kanalen som er aller viktigst.

Egen nettside samt tilstedeværelse med en sikkelig presentasjon på nettsteder slik som for eksempel Campingportalen.no er helt avgjørende for at turister skal finne deg.

Campingkart

- en tryggere campingopplevelse for deg og dine gjester

De siste årene har Fortunaweb også levert områdekart til en rekke campingplasser noe som vil være med på å gi bedre oversikt for campinggjestene, men ikke minst, svært nyttig hvis det oppstår kritiske situasjoner og ambulanse og brannmanskap lettere skal finne frem inne på området.

Dette er kart som kan printes ut i den størrelsen man vil, noen trenger skilt som henges opp på campingområdet, andre vil dele de ut i resepsjonen.

Noen av våre referanser

Våre dyktige samarbeidspartnere

Campingportalen.no og de andre nettsidene Fortunaweb AS leverer hadde ikke vært mulig uten dyktige samarbeidspartnere. Selv om vi kan mye om web, er det når vi samarbeider med eksperter på andre områder at vi lykkes med å levere gode nettløsninger ut til våre kunder.
- Hilde, daglig leder Fortunaweb AS

Sircon Norge AS står for all drift av både server, domener og e-post for Fortunaweb AS og Campingportalen. De har all drift av sine tjenester i egne datasentre i Trondheim, under norsk lovgiving.

Trenger du noen til å drifte dine nettsider kan vi varmt anbefale Sircon. Her finner du svært dyktige teknikere som sørger for at vår tekniske hverdag går så smertefritt som mulig. All mulig takk for ett flott samarbeid så langt til Marius og den dyktige gjengen hos Sircon Norge AS.

Salgsfabrikken har lang og bred erfaring innen mediesalg og direktesalg med håndplukkede samarbeidspartnere og ansatte. De holder til i flotte kontorlokaler på Grøset Herregård ett steinkast utenfor Kirkenær sentrum.

Herfra bygger de en av landets beste salgsbedrifter med fokus på annonsesalg til magasiner, aviser og nettsteder. En stor takk sendes Wenche og Pia for ett flott samarbeid så langt. Trenger du hjelp til annonsesalg finner du disse flotte og sprudlende damene kun en Teams-samtale unna!

Norsk Bobil og Caravan Club er Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med campingvogn eller bobil. NBCC arbeider hver dag for en bedre campingopplevelse for sine medlemmer.

Bobil og Caravan Magasinet utgis av NBCC og Campingportalen har full tilgang til alle de flotte artiklene som publiseres slik at vi kan gi våre besøkende masse spennede lesestoff. Vi anbefaler alle å bli medlem hos NBCC.

Merkur Grafisk leverer alle typer grafiske tjenester. Hos de kan du få hjelp til å designe ditt magasin, planlegge og prosjektere din markedskampanje, trykke, ferdiggjøre og distribuere din trykksak.

En stor takk sendes Torunn som med stødig hånd i flere år nå har sørget for at Campingportalen og Fortunaweb AS får en flott presentasjon i Bobil og Caravan Magasinet.

Ta kontakt

e-post: post@fortunaweb.no

Fortunaweb AS | Engelsåsvegen 586, 7057 Trondheim | 41 25 82 81 | Personvern
Din leverandør av Drupal publiseringsverktøy - Ta kontakt!